dimarts, 10 de març del 2015

Xerrada sobre “INTERNET SEGURA”

La xerrada serà el dimecres dia 18 de març a 2/4 de 9 del vespre, a la sala de sessions de l’ajuntament, i anirà a càrrec de membres de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra

La creixent preocupació de les famílies per l’ús i a vegades l’abús de la xarxa que fan els seus infants i joves ens obliga a tots a estar ben informats. L’objectiu d'aquesta xerrada es que els assistents rebin recomanacions perquè els seus fills utilitzin internet sense riscos.

Els conferenciants proporcionaran informació i explicaran recursos per poder afrontar els riscos que ens poden afectar a nosaltres i als nostres fills i filles. També donaran pistes per millorar el control parental i evitar l’addicció a les pantalles i a les xarxes socials.

Aquesta conferència és gratuïta i està organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manlleu, concretament per la comissió de famílies en la que representants de les Associacions de Mares i Pares, AMPA, de les totes les Escoles de Manlleu confeccionen el catàleg de la Xarxampa per a tot el curs escolar.

Per participar-hi cal inscriure’s a educacio@manlleu.cat posant el nom de l’activitat, el nom del/s assistent/s i telèfon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada