QUÈ ÉS L´AMPA?

L’AMPA és una associació sense ànim de lucre, formada per un grup de pares i mares de nens de l’escola, en aquest moment 20, que es reuneixen periòdicament, normalment un cop al mes, per discutir els temes que afecten al funcionament de l’escola, relatius als temes que l’AMPA organitza.

L’objectiu genèric de l’AMPA és complementar les funcions a les que l’escola no arriba, així com fomentar la participació dels pares en la dinàmica de l’escola.

L’AMPA té veu en òrgans de l’escola com el Consell Escolar. Per això en forma part la presidenta l’AMPA, actualment la Susagna Tubau, qui a part de complir amb les funcions del Consell Escolar, fa de fil conductor d’informació entre l’AMPA i el Consell i a l’inrevés.

El Consell Escolar es renova cada 2 anys, en un 50% dels seus membres i manté una estructura de 5 representants dels pares que s'escullen per votació, 1 representant de l'AMPA que sol ser el president/a, 3 persones de l'equip directiu de l'escola, 1 persona que formi part del personal administratiu i serveis i 1 representant de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament.

Actualment l’AMPA consta d’una presidenta, una vicepresidenta, una tresorera, una secretaria i 16 vocals, que s’organitzen en diverses comissions que van treballant de forma independent.
Durant les reunions mensuals, les comissions posen al dia de les seves tasques a la resta de membres, posant sobre la taula temes que cal discutir i prenent les decisions corresponents.

Si voleu contactar amb l’AMPA ho podeu fer a :