dissabte, 15 de juny del 2013

BOTIFARRADA Festa Fi de Curs 2012-2013



Aquest passat divendres 14 de juny va tenir lloc a l’escola POMPEU FABRA de Manlleu la Festa de Fi de Curs 2012-2013.

Aquest any la festa va ser una botifarrada a la tarda!


A partir de les 18:00h les portes de l’escola ja estaven obertes i van acollir a moltes les famílies que varen poder gaudir de tallers per la mainada, un inflable, un partit de hoquei a càrrec del Club Patí Manlleu, pistes de futbol, musica ambiental,  balls, gelats... tota una festa on, tots varem poder divertir-nos en el fantàstic entorn de l’escola.


Al finalitzar el sopar es va fer el sorteig de 9 paneres que es van poder fer gràcies a empreses que varen col·laborar desinteressadament amb l’AMPA aportant productes com: fruita, coques, fuets, llonganisses, galetes, pasta, oli, vi, formatge, bosses, llibretes, colors, aquarel·les, llibres, tasses, joc d’arracades... tot un luxe de paneres que nou famílies de l’escola ja  gaudeixen!


L’ambient festiu va continuar després del sorteig tradicional de cada any amb música, balls, gelats i jocs d’aigua improvisats!


Aquesta festa de Fi de Curs, ha estat de nou, una magnífica oportunitat de passar-nos-ho molt bé tots plegats abans d’acomiadar un nou any escolar.

 

Empreses col·laboradores
FESTA FI DE CURS 20012-2013
POMPEU FABRA

                                
 
 
 

 
 

 
 
 
                              
 
 
 
 
 


 
El nostre agraïment a totes les empreses col·laboradores
AMPA Pompeu Fabra
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada