dilluns, 11 de febrer del 2013

Material pel Rodajocs 2013


Pares i mares,

El dissabte 13 d'abril a les 10:30h a l'Arborètum tindrà lloc el RODAJOCS, aquest any dedicat al joc heurístic alternatiu amb materials reciclats. El Rodajocs està organitzat pel Servei de Medi Amebient de l'Ajuntment de Manlleu i amb la col·laboració de totes les AMPA de Manlleu.
Us fem arribar un llistat de materials que podem anar recollint a casa pel Rodajocs d'aquest any i de cara a primers d'abril us informarem on heu de dur tot el material reciclat recollit.
El joc heurístic, és una activitat en la que s’exploren objectes no catalogats de didàctics i els combinen lliurement.
El joc heurístic és una activitat que:

Exercita i enriqueix les capacitats dels infants, físiques,mentals, emocionals i socials i afavoreix el treball en grup.

Per què un material poc convencional?

Els infants de tots els temps han jugat amb una gran diversitat d'elements: aigua, sorra, fulles, pedres, cargolins... Avui en dia disposem de poca varietat de joc, gairebé totes les joguines són de plàstic i tenen una finalitat concreta. En cavi, el món és ric i variat en formes i matèries, per això el material que hem d'oferir ha de ser divers i ha de reflectir la seva varietat.

D'altra banda, el fet que aquest material no tingui una utilitat preconcebuda i que nosaltres no n'esperem una utilització determinada, el converteix en una font inexhaurible de possibilitats per a l'infant.

Esperem que ens ajudeu a recollir el material que consta en el llistat i que us animeu a participar en el Rodajocs, que de ben segur, serà divertit i sorprenent per grans i petits.

 

Cliqueu aquí per veure la llista






Comissió Pla d’Entorn

AMPA Pompeu Fabra



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada