divendres, 18 de gener del 2013

Campanya Solidària : Recollida de taps de plàstic

 
 




Molts de nosaltres, a casa, hem recollit i estem recollint, taps de plàstic per una campanya solidària amb la finalitat d’aconseguir que l’hospital de Sant Jaume de Manlleu disposi d’una grua per mobilitzar els pacients.... doncs bé, segons un article publicat a l’edició digital de la revista El Ter – Elter.net d’aquí a nou mesos seria possible!
A continuació passem detall de l’article publicat.
Gràcies per la vostra col·laboració i continueu portant taps de plàstic a l’escola!

AMPA Pompeu Fabra


 

Elter.net  /  dissabte 12 de gener de 2013
L'Hospital Sant Jaume de Manlleu podria tenir la nova grua per als pacients

d'aquí a 9 mesos

Manlleu, | D’aquí a 9 mesos l’Hospital Sant Jaume de Manlleu ja podria tenir la grua per mobilitzar els pacients que es vol finançar amb la campanya de recollida de taps de plàstic que va engegar el Manlleu Associació de Botiguers ara fa un any.

Fa un any que va començar i ja porten la meitat de tones que fan falta: 9 de les 18 tones que calen. Amb tots aquests taps es podrien aconseguir els 3mil euros que calen per finançar la grua. Des del MAB estan molt engrescats perquè asseguren que cada vegada la gent de Manlleu i de les poblacions veïnes s’hi està implicant molt.

Aquests taps es vendran a una empresa que els fondrà i els hi donarà una segona vida. Des del MAB es vol animar a aquella gent que encara no hi participa. Els punts de recollida són cada comerç manlleuenc que està associat al MAB, les biblioteques, les escoles, el Centre Cívic Frederica Montseny o el mateix Hospital Sant Jaume. I com diu la mateixa Carme Peix, cada vegada hi ha més comerços i empreses de fora de Manlleu que s’han sumat a aquesta campanya:

Es recullen taps de plàstic de líquids com aigua, llet, oli, begudes refrescants fins als taps de detergents o productes de cosmètica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada