diumenge, 21 d’octubre del 2012

Reunió de menjador 9 d'octubre 2012


El dimarts 9 d’octubre es va celebrar la reunió de menjador d’aquest curs 2012-2013.

A la reunió hi van assistir: els responsables de Vespella, la direcció de l’escola i els monitors del menjador així com molts pares de diferents cursos que els seus fills utilitzen aquest servei.

Des de Vespella ens van informar del què fan, de 13:00 a 15:00h, els nostres fills quan es queden esporàdicament a dinar a l’escola o quan són habituals del servei del menjador. També es varen comentar aspectes bàsics del funcionament del servei de menjador i es van donar resposta a diferents qüestions que alguns pares van preguntar.

Alguns temes comentats van ser :

  • Els nens/es de P3, durant aquest primer trimestre, es van a buscar a la classe a les 12:30h i són els primers de l’escola a dinar. Desprès de dinar sempre fan migdiada a una sala habilitada.
  • S’han introduït alguns productes ecològics de Sambucus (sempre que ho permet la collita i la quantitat de menjar que es necessita).
  • És molt important coneixer si els nens/es tenen alguna intolerància alimentària.
  • Existeix la possibilitats de dietes especials per a·llèrgies, celiaquia, etc...
  • El preu del servei del menjador ve fitxat per el Consell Comarcal.
  • En cas d’excursions o malatia del nen/a, el cost dels dies que l’alumne no assisteixi al sevei del menjador serà descomptat en el rebut del mes següent, sempre que s’hagi notificat previament a l’escola.
Us recordem que en cas de voler utilitzar esporàdicament el servei del menjador, es imprescindible adquirir el/s tiquet/s a La Caixa i que le nen/a l’ha de fer arribar a la mestra a primera hora del matí.

En cas se suggeriments i/o comentaris us podeu possar en contacte amb l’AMPA al correu ampapompeu28@gmail.com.
 
Si voleu consultar els menus d’aquest primer trimestre cliqueu aqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada