diumenge, 16 d’octubre del 2011

Nova convocatòria per la Junta de l'APA

Per incorporar nous membres a la Junta de l'Associació de pares d'Alumnes, s'organitzen unes eleccions.

El calendari és el següent:
14 d'octubre: convocatòria de les eleccions
17,18 i 19 d'octubre: votacions
21 d'octubre: proclamació dels candidats escollits

Cal que voteu dos pares/mares de la classe dels vostres fills/es, marcant el nom del nen o nena en el full que heu d'haver rebut via motxilla a finals de la setmana passada. Cal que retorneu aquest full amb les vostres votacions durant els dies 17, 18 i 19 d'octubre. Feu-lo arribar a la mestra del vostre fill o filla. En aquest full ja hi trobareu marcats els pares/mares que ja formen part de la Junta actual. Mireu de votar pares/mares que no hi siguin per afavorir la incoporació de nous candidats.

Per tal que els pares escollits siguin el més representatius possible, les votacions es faran per classe des de P3 fins a 5è de primària.

Es proclamaran candidats escollits els dos pares/mares més votats de cada classe. Tot i que evidentment hi podeu renunciar, us animem a que hi formeu part en la mesura del què les vostres obligacions us ho permetin. Veureu que hi ha moltes tasques a fer i de molts temes diferents, podeu escollir el què més s'adapti a les vostres possibilitats i en la mesura que us hi pugueu dedicar. I si sou pares o mares no escollits igualment us hi podeu presentar de forma voluntària.

Gràcies al treball de tots, els nostres fills i filles podran gaudir d'una escola encara una mica millor. Està a les nostres mans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada