dissabte, 21 de desembre del 2013

Anglès lúdic com activitat extraescolar


 
 
Benvolguts pares,


Us recordem que us podeu inscriure en qualsevol moment a l’activitat extraescolar d’Anglès lúdic, que després de festes continuarà oferint als alumnes tota una sèrie d’activitats basades en els contes, la música, les manualitats i el joc a través de la immersió lingüística. Això significa que els nens i nenes realitzen totes aquestes activitats únicament en anglès i, com que es tracta d’activitats lúdiques, no s’adonen que estan aprenent una llengua estrangera i, al mateix temps, adquireixen destreses que complementen amb les classes d’anglès que s’ofereixen a l’escola.


A part del grup que ja tenim en marxa des de començament del curs escolar (per a alumnes de 1r a 3r), també es podrien obrir aquest proper segon trimestre altres grups si s'arriba al mínim d’inscrits (grup de P3 a P5 i grup de 4t a 6è). Com que es tracta d’una activitat lúdica, les petites diferències d’edat en els mateixos grups són un avantatge a l’hora de realitzar les tasques que s’hi duen a terme, ja que es fomenta la cooperació, el respecte, l’aprenentatge en grup i el treball en equip.

 
Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb l'AMPA als tel. 615106403 (Lucas), 610664539 (Toni) o 630602989 (Raúl). Si teniu qualsevol pregunta o voleu fer cap consulta sobre les classes, poseu-vos en contacte directament amb el professor d’anglès lúdic. Es diu Rubén Giró i podeu contactar amb ell al tel 655487517 o al correu ruben@fotovic.net.

Aprofitem l’ocasió per a saludar-vos.


AMPA POMPEU FABRA
Comissió d'Extraescolars
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada