dissabte, 16 de novembre del 2013

Diada de comiat i agraïments per la mestra ENGRÀCIA MUNTANYÀ


L’Engràcia ha dedicat prop de 40 anys a l’escola i aquest divendres passat nens i nens, mestres, personal administratiu, pares i mares, ex-alumnes, amics i família van protagonitzar una entranyable i emocionant comiat per l’Engràcia.

Per la tarda al pati de l’escola, on hi havia muntat un escenari:

De 6è a P4 en aquest ordre li varen anar fent arribar per uns representants de cada curs una planta. A cadascuna de les plantes hi havia un rètol amb una lletra i a la fi tot junt es podia llegir “ENGRÀCIA”, el seu nom

Els nens de P3, P4 i P5 li varen cantar una cançó tradicional.

Els nens de 1r a 6è li varen cantar la cançó de “ La primavera” adaptada a l’Engràcia.

Al finalitzar l’Engràcia va fer un discurs i després 4 nenes de la última classe que havia tingut ella com a tutora li varen dedicar una melodia instrumental.

A partir de 2/4 de 6H. se li va fer una comiat on hi havia: un representant del departament d’Ensenyament de Manlleu, familiars seus, antics alumnes, antics Mestres, l’equip docent actual, representants de l’Ampa, en Manel i l’equip de noies de la neteja, entre altres…….

El representant del departament d’Ensenyament va dir unes paraules i també la Directora de l’escola. Vàries professores de l’escola i un antiga companya varen llegir fragments d’escriptors. També es va llegir un escrit de la Glòria Llobet, que és una escriptora coneguda i que havia estat vinculada a l’escola. Tot això mentre per una pantalla es passaven moltes fotografies de moments que ha passat l’Engràcia a l’escola, i entremig també 3 ex-alumnes varen interpretar un parell de melodies.

Cap al final, van sortir la Imma Freixent i l’Anna Segalés, com a representants de l’Ampa, per fer-li entrega de una Orquídia i dir unes paraules d’agraïment.

Després l’escola li va fer entrega un àlbum amb fotografies i escrits fet per l’escola i un penjoll.

Des de l’AMPA el nostre agraïment a la dedicació de prop de 40 anys i els nostres millors desitjos per aquesta nova etapa que ara comença!

Gràcies!

Com a representants de l'AMPA l'Imma Freixenet i l'Anna Segalés
varen fer entrega a l'Engràcia d'una orquídia.

1 comentari:

  1. M'ha agradat llegir aquest article on surt l'Engràcia una de les professores que va inaugurar l'escola, soc un exalumna dels primers anys del Pompeu Fabra.

    ResponElimina