dijous, 4 d’abril del 2013

RODAJOCS a l'Arborètum el 13 d'abril


Pares i mares,

Us recordem que el proper dissabte 13 d'abril a partir de les 10:30h a l'Arborètum tindrà lloc el RODAJOCS, aquest any dedicat al joc heurístic alternatiu amb materials reciclats.

El Rodajocs està organitzat pel Servei de Medi Amebient de l'Ajuntment de Manlleu, amb la col·laboració de totes les AMPA de Manlleu.

El joc heurístic, és una activitat en la que s’exploren objectes no catalogats de didàctics i els combinen lliurement. Es realitzaran jocs, tallers i diverses activitats fent ús d'aquest tipus de materials de reciclatge.

Des de l'AMPA del Pompeu Fabra estem preparant uns tallers de manualitats adreçats als vostres fills/es i, pels quals us demanem la vostra col.laboració referent al material.

Necessitem que porteu: oueres, rotllos de paper WC i de cuina, cartrons (capses de sabates grans i petites), llanes, pots de iogurts.

Durant aquests dies anéssiu recollint i guardant aquest material i el poguéssiu fer arribar a l'escola, deixant-lo al Manel de consergeria.

 Us agraïm la vostra col.laboració, ja que esperem que els vostres fills/es, juntament amb els nens/es de totes les escoles de Manlleu, participin en aquesta diada del RODAJOCS.

 Us hi esperem!!

       Comissió Pla d’Entorn

 AMPA Pompeu Fabra

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada