dilluns, 6 de febrer del 2012

ÉS POSSIBLE EDUCAR MÉS ENLLÀ DEL PREMI I DEL CÀSTIG?

La Susana Fernández és llicenciada en Pedagogia per la URV de Tarragona i té un Màster en Gestió de Conflictes i Mediació per les Heures (UB). A més a més està acreditada com a Coach Executiu per l' Institut d'Empresa de Madrid.
La Susana ha desenvolupat la seva carrera en dos àmbits; Educació i Empresa.

En la conferència d'aquest proper dijous, "ÉS POSSIBLE EDUCAR MÉS ENLLÀ DEL PREMI I DEL CÀSTIG?", la Susana ens vol fer reflexionar sobre alguns temes:

Culpar o responsabilitzar?Perquè el càstig no dóna resultat?
Pot un premi, com ara una bicicleta, convertir un estudiant poc o gens motivat pels seus estudis en un bon estudiant?
Què satisfà més a qualsevol persona, un regal material o la seguretat que la seva feina és valorada i/o útil?
Què passa quan la nostra relació amb els infants es recolza en el càstig?
Es milloren les conductes, s'assimilen els valors i s'aprèn millor quan som castigats pels nostres errors?
Hi ha alternativa al càstig?
Una "nata" a temps, educa?

A moltes d'aquestes preguntes segur que no tenim una resposta clara, de ben segur que la Susana ens donarà pistes per trobar les nostres pròpies respostes.


La seva experiència:
La seva experiència en l'àmbit de l'educació és àmplia: va dissenyar i desenvolupar al llarg de 10 anys un programa d'Espai Família als ajuntaments de Castellbisbal i La Palma de Cervelló amb l'objectiu d'assessorar a les famílies sobre temes relacionats amb l'educació infantil. Va formar part de l'equip de col·laboradors de l'Escola de Pares FAPAC durant 12 anys, ha format part de diversos programes educatius (Temps de Família, per la Generalitat de Catalunya o L'Aventura de la Vida, programa de drogodependències). Col·labora amb diferents centres realitzant cursos a docents sobre temes com Gestió de Conflictes, Intel·ligència Emocional, relació Família-Escola o Assetjament Escolar. Actualment realitza conferències a diverses escoles sobre tots aquests temes i realitza assessoraments educatius a famílies i coaching educatiu.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada