dimecres, 9 de novembre del 2011

Tenim "Intel·ligència Emocional"?

Si et fas aquesta pregunta o si no saps ben bé què vol dir això d'"Intel·ligència Emocional", pots resoldre molts d'aquests dubtes a la conferència que es portarà a terme el proper dia 1 de desembre a les 21:00, al gimnàs de l'escola, a càrrec de Roser Sellés, diplomada en Magisteri, Coach Personal i Executiu (ICF membre 9019027) i amb 25 anys d'experiència en equips comercials.
La Intel·ligència Emocional, un concepte cabdal, que ja es té en compte als plans d'estudis de les escoles i sobre el qual val la pena reflexionar-hi.
En altres temps el fet de "tenir estudis" era una garantia de futur. En la sociaetat actual les coses han canviat i segons prediuen els experts encara canviaran més. No n'hi ha prou d'adquirir uns coneixements o de tenir un cert nivell intel·lectual. Cada dia es valora més que siguem "emocionalment intel·ligents", és a dir, que sapiguem reconèixer les nostres emocions, les dels altres i gestionar-les, segons el context i en funció del que vulguem aconseguir. En definitiva, la Intel·ligència Emocional ens serveix per ser més eficients, més lliures i així més feliços.
En la conferència es parlarà d'emocions, d'actituds, de comportaments, d'expectatives, de responsabilitats, de ser proactius, de les relacions pares-fills, del paper dels pares, dels mestres i de l'entorn, i de molt més que de ben segur ens ajudarà a preparar els nostres fills pel món que es trobaran, i a créixer  com a persones.

T’HI ESPEREM ! HI TENS MOLT A GUANYAR !

Us pengem un vídeo que és un fragment d'una pel·lícula, per exemplificar una actitud; tenir clars els objectius i no deixar que res s'hi interposi.



Podeu contactar amb la Roser a través de l'adreça rsellespuig@gmail.com i també podeu seguir-la a través de Twitter, @roserselles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada