dissabte, 16 de juliol del 2011

Els nens i nenes ja porten tres setmanes de Casal d'Estiu!

Els nens i nenes del Casal d'Estiu Mag Nífics, ja porten tres setmanes de casal. Uns dies plens d'activitats, aire lliure i molts jocs d'aigua.
La primera setmana, va estar dedicada a l'AIRE. Manualitats, trucs de màgia, "jocs gegants", jocs d'aigua i una sortida a l'Arborètum, a on s'ho han passat genial corrent, jugant i saltant.
Els monitors, han titulat la segona setmana del casal, "la setmana de l'enginy". Han amagat pistes i enigmes al nenes i nenes per tot el pati. Els tallers d'aquesta setmana ja han servit per elaborar elements pel dia de la fira, com ara unes magnífiques capes de mag. Els més petits també han començat a assajar una dansa que ballaran el dia de la fira.


Tampoc han faltat els esports i jocs a l'aire lliure com ara el "comecocos" o  l'aranya.
Però sens dubte les dues activitats que més els han agradat han estat el jocs d'aigua i el dia sobre rodes. Pel què fa als jocs d'aigua han fet una cursa de relleus, on nens, nenes i monitors inclosos han quedat ben xops!


El dia sobre rodes també ha estat un gran èxit. Quatre proves d'habilitat sobre rodes, patins, bicicletes, patinets, motos i tota mena de vehicles.



No sabem què els espera aquests propers dies, però la cosa promet!

Sabeu que el Casal té bloc propi? Feu-hi una ullada, hi trobareu més informació i imatges.
http://magnificspompeu.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada