dijous, 7 d’abril del 2011

Gran Festa de les AMPES de Manlleu amb la Marató


Del 17 al 19 de desembre de 2010 es varen tornar a celebrar els actes per recollir diners en suport de la Marató de TV3, que enguany estava dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Aquests actes s’organitzen entre totes les AMPES de les escoles de Manlleu. Entre tots els actes es va aconseguir recollir 3.599,07€. 
Els principals actes que es varen portar a terme varen ser:
1.   El divendres dia 17 es va fer una xerrada sobre “Lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Històries reals de vida.” A càrrec de Carme Canyelles Tresserres i Olga Falguera Sala, membres de l’ADFO a la sala d’exposicions de Can Puget a les 8 del vespre. També es va portar a terme una actuació de la coral dels alumnes de l’escola de Gràcia.
2.   El dissabte dia 18 es varen celebrar diversos concerts a les carpes per la Marató instal·lades a la Sala Ter del Morter a les 9 del vespre. El cost de l’entrada era de 3 € i hi varen actuar:
§  Un grup de combos de l’escola de música.
§  El grup Rockin’pikles
§  El grup Artús Roca’n’roll
§  I també hi va haver-hi música disco amb “Sayo tour”.
3.   El diumenge dia 19 es va fer la “Gran festa de Les AMPES amb la Marató” a la plaça del mercat des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda. Amb inflables, jocs i tallers per nens, xocolata calenta, sortejos, tómbola, diverses demostracions (a la plaça i a l’escenari) i les actuacions d’en Joan Clota, The River Ter Dixieland i d’en Pep Poblet.


Aquest és el quart any que les AMPES de Manlleu han col·laborat amb la Marató de TV3 i esperem poder continuar durant molt de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada